Početna Kontakt KBE prozorski sistemi Greenline
home
PVC stolarija
Alu stolarija Gladius Trilj reference
Gladius Trilj kontakt
 

Svojim klasičnim dizajnom i harmoničnom optikom, Gladius prozori i vrata KBE System_70mm savršeno će se uklopiti u svaki arhitektonski stil, a velikim izborom oblika, dodatnih profila i atraktivnih boja zadovoljit će i najzahtjevnije projektante i investitore.

Gladius System_70mm
Za sve arhitektonske stilove: Varijante Classic i Elegance

 

5-komorni profili, provjereni sustav brtvljenja i 70 mm dubina ugradnje: rezultat su vrhunska izolacijska svojstva (Uf-vrijednost = 1,3 W/m2K).Gladius System_70mm
 Zaobljeno i harmonično: KBE System_SELECT

Stolarija izrađena od profila KBE System_70mm i KBE System_SELECT podrazumijeva mir i tišinu: već sa standardnim ostakljenjem 4+16+4 postiže se vrijednost zvučne izolacije od Rw,P= 34 dB.

 

KBE System_70mm program ulaznih vrata potpuno je kompatibilan onom prozorskom i dolazi u svim izvedbenim varijantama. Dakako, potpuna usklađenost sustava je osigurana i kod programa kliznih (PremiDoor, PremiLine) i harmo stijena, balkonskih vrata i svih ostalih elemenata.
Gladius ulazna vrata System_70

Povećana sigurnost protiv provale kroz 13 mm osi okova i optimalna dubine ugradnje. Još jedan razlog da se u potpunosti opustite i uživate u sigurnosti svog doma.

Štedljivost je posebna karakteristika Gladius PVC prozora i vrata; oni su dugotrajni, otporni na vremenske uvjete, a troškovi održavanja su eliminirani. Osim toga, svi naši PVC profili izrađeni su od ekološki "prijateljskih" profila s znakom greenline, tako da odlukom za Gladius PVC stolariju značajno doprinosite očuvanju okoliša..