Početna Kontakt KBE prozorski sistemi Greenline
home
PVC stolarija
Alu stolarija Gladius Trilj reference
Gladius Trilj kontakt
Gladius System_88mm
Ugradnjom Gladius prozora i vrata izrađenih od nove generacije profila KBE System_88mm ostvaruju se visoka očekivanja i ispunjavaju zahtjevi u svakom pogledu. U prvom redu to vrijedi za zahtjevnije investitore i arhitekte, kojima ovaj novi profil svojim izvanserijskim konstruktivnim mogućnostima pruža priliku za sasvim nova dizajnerska rješenja. Ujedno se u potpunosti ispunjava težnja za tehničkom perfekcijom cijelog prozorskog sustava.   System_88mm je proizvod u kojem se susreću želje i realnost. Veća ugradbena dubina novog profila osigurava bolju stabilnost, pri čemu profil zadržava svoj elegantan, uski izgled. S ovim sustavom ulazimo u sasvim novi, ekskluzivan svijet prozora, obilježen velikim unosom svjetlosti, neograničenom elegancijom i savršenim proporcijama. Uzak, a ipak čvrst profil je u osnovi nove konstrukcijske koncepcije iz Gladiusa.  

Energetska efikasnost i zaštita okoliša, zvučna izolacija i zaštita od provale - aspekti kojima se prije nije pridavalo toliko važnosti, danas imaju najviši prioritet. Središnje mjesto zauzima i održivo raspolaganje prirodnim resursima - kako u proizvodnji tako i u korištenju. Svi Gladiusovi PVC prozori i vrata nose oznaku greenline, a ugradnjom ovog prozorskog sustava smanjujete svoje energetske troškove i doprinosite očuvanju okoliša.

Gladius KBE System_88mm  

Suvremena arhitektura ponovo je prepoznala boje kao iznimno važno sredstvo za oblikovanje, sredstvo koje je često odlučujuće za ukupan estetski dojam. Naš System_88mm nudi fascinantne površine - boje koje ostaju u sjećanju - s dekorima ili visokovrijednim kombinacijama aluminija i PVC-a. Tako se na idealan način spajaju oblik i boja.

Gladius prozori i vrata: boje

Već u standardnoj izvedbi System_88mm dizajniran je za niskoenergetsku gradnju, a jednostavnim postavljanjem polistirenskih umetaka u komore i odgovarajućim ostakljenjem zadovoljava i standarde za pasivne kuće.

Passivhaus certifikat

 

Kao premium proizvod, Gladius System_88mm nudi vam i program vrhunskih ulaznih vrata, s velikim izborom varijanti koje će zadovoljiti i najprobirljivije, bilo da se radi o toplinskoj i zvučnoj izolaciji, estetici ili sigurnosti.

Ulazna vrata

 

Sustav kliznih vrata PremiDoor 88 vam omogućava da osjetite potpuno novo iskustvo stanovanja, bilo da se radi o zelenoj prirodi ili urbanom pogledu. PremiDoor 88 predstavlja potpuno novi dizajn podizno/kliznih vrata, s maksimalnim pogodnostima otvaranja i zatvaranja, vrhunskim izolacijskim svojstvima i estetsko - arhitektonskom elegancijom.

Klizna vrata PremiDoor 88