Početna Kontakt KBE prozorski sistemi Greenline
home
PVC stolarija
Alu stolarija Gladius Trilj reference
Gladius Trilj kontakt
 
home >> PVC >> Rolete, grilje i škure

VariNova rolete iz Gladiusa su prilagodljive u svakom pogledu: mogu se koristiti u najrazličitiijm varijantama ugradnje, bilo da se radi o adaptaciji ili novogradnji i ugrađuje li se na PVC, aluminijske ili drvene okvire. Kutija
nakon ugradnje može biti vidljiva, a postoji i mogućnost žbukanja izvana i/ili iznutra. VariNova zadovoljava i zahtjeve Odredbe o štednji energije, koja u području kutija za rolete propisuje vrijednost Usb ≤ 0,85 W/(m2K), bilo da se radi o novim ili starim objektima, po čemu je jedinstvena na europskom tržištu. Maksimalna širina plašta rolete je čak 3500 mm (s alu lamelama).

Gladius VariNova rolete

Veliku prednost kutije za rolete VariNova predstavlja integrirani komarnik (rolo mrežica za zaštitu od insekata), koji se, zahvaljujući inovativnim rješenjima, može ugraditi i naknadno, bez dodatnih izmjena. Maksimalna širina komarnika je 2 m, a visina 1,6 m (za kutije G1-G3), odnosno 2,4 m kod kutije G4.

Vanjske RolaPlusrolete na najbolji su način pripremljene za sve situacije u pogledu ugradnje, bilo da se radi o zidu koji ima jedan ili više slojeva ili pak o zidu s vanjskom izolacijom. Montaža se može vršiti direktno na prozoru ili kao zaseban montažni dio na fasadi. Zbog mogućnosti žbukanja vertikalnog vanjskog sjenila, ova se kutija može ugraditi da bude gotovo nevidljiva.

Gladius vanjska PVC roleta

 

Grilje uljepšavaju vašu kuću dajući joj šarm juga i ono "nešto posebno": individualan karakter. Pri izboru grilja iz našeg OmbraPlus sustava pomoći će vam široka paleta boja i puno zanimljivih dekora drveta - za ispunjavanje svake pojedinačne želje i različitih ukusa. Također, možete birati između pokretnih ili fiksnih lamela, a montaža se vrši direktno na prozoru, na zidu ili u specijalnom blok-okviru.

Posebne prednosti pružaju naše grilje s aluminijskim ojačanjima i patentiranim kutnim spojnicama, što ih čini posebno otpornim na utjecaj soli i pogodnim za ugradnju neposredno uz more, te omogućuje izradu krila do 250 cm visine, po čemu su jedinstvene na tržištu. *
(*Obavezno pogledati tehničke upute)

Gladius PVC grilje

Gladius PVC grilje zadržavaju prirodan izgled pravog drveta uz dodatne prednosti koje pruža visokokvalitetni PVC materijal - iznimno lako i jednostavno održavanje i gotovo neograničenu trajnost. Osim odlične zaštite od sunca, grilje vam nude i puno više: zaštitu od vjetra i vremenskih neprilika, od topline i hladnoće, neželjenih pogleda, ali i od provale i krađe.

OmbraPlus grilje

 

Postoje stvari koje su od nastanka dobre i pravilne i kojima kao da se protokom vremena nema što dodati. Tipičan primjer su škure (kapci), koje nisu izgubile ništa od svoje izvrsne funkcionalnosti i šarma od svog praoblika do danas.

OmbraPlus škure

Sustav Gladius škura OmbraPlus Grado ipak donosi neke prednosti, ne narušavajući pri tome izvornu rustikalnu estetiku i čar prošlih vremena. To se prije svega odnosi na svojstva visokokvalitetnog materijala koji, u odnosu na drvo, pruža znatno veće mogućnosti oblikovanja, krajnje je jednostavan za održavanje i pruža poboljšanu sigurnost zahvaljujući novim konstrukcijskim rješenjima.

Gladius PVC škure

Gladius škure i kapci dati će vašem domu neponovljivu individualnost i istinski, rustikalni karakter.